Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Krásna indiánska legenda hovorí:

"Všetky nočné mory zostanú na tkacie sieti, a zmiznú do prvého svítania, dobré sny potom skľznu spät do mysle spiaceho"

 

Lapače snov sa používajú jako ochranný symbol pre dobrý spánok a celkovo zlepšujú atmosféru v pristore svojím pozitívným vyžarováním.

Pochádzajú pôvodne zo Severnej Ameriky indiánského kměňa Siouxov, ktorí dodnes v lapači snov vidí sieť života – dobré sny zostávajú v sieti života a tie zlé prepadajú dierou uprostřed.

Podľa starej legendy prvýkrát vytvořila lapač snov indiánka na radu šamana, pretože jej dieta v noci plakalo.

Lapače snov sa liší jeden od druhého použitými materiálmi, výpletom i veľkostí.

Pôvodne sa vyrábali z vŕbového prutia stočeného do obruče a prostredná čásť bola vyplnená tkanou látkou pripomínajúcou pavučinovou sieť. Bávajú doplněné aj rôzné ďalšie posvätné predmety jako napríklad korálky alebo pierka.

Kruh je znakom pre celý svet a vesmír. Výplň kruhu tvorí sieť vypletená z provázkou.

V samotnom strede sieťky je potom umiestnený kamienok alebo korálek, ktorý symbolizuje toho, pre koho je lapač snov určený.

Na spodnej části potom bývajú zavesené rôzné provázky, pierka a ozdoby.

 

UMIESTNENIE:

Lapač má podle starej indiánskej legendy fungovať tak, že sa zlé sny pomocou provázkov a pierok chytí do siete, kde zostanú uväznené, a von sa dostanú len pozitívne a pekné sny. Ráno potom zlé sny slnečné lúče rozpustí.

Právě preto by mal byť lapač umiestnený v blízkosti miesta, kde spíme, aby zachytil všetku negatívnu energiu.

Lapače sú tedy v provom rade zavesované nad postieľky novorodencov, kde majú za úlohu chrániť dieťatko od zlých síl.

Lapače možno tiež zavesiť voľne do miestnosti pre dobré prúdenie energie alebo na okno, či ako dekoráciu a symbol pre šťastie. Zavesením do okna, zabráni úniku pozitívnej energie, ak bude visieť nad televíziou či počítačom, môže dokonca vyfiltrovat zlé prúdenie z těchto prístrojov.

Ide predevšetkým o to, v čo veríte, že bude pre Vás lapač znamenať.

 

SYMBOLIKA:

Kruh – symbolizuje svet a vesmír a chrání kamienok uprostřed – vlastné ja člověka.

Sieťka – chrání před negatívnou energiou a ťažkými sny. Tie zablúdi v pavučinke a uzlíkoch a nedostanú sa ku kamienku – do energetického poľa člověka. Zlé sny sa odrážajú. Dobré alebo poučné sa prepúšťajú a skľznú do vedomia snívajúcého.

Pierka – zachytávajú vesmírnu energiu a sny a filtrujú je od všetkého nežiadúcého. To sa ráno vyčistí denným svetlom a lúče slnka.

 

 

Obsah balenia:

1x kruh s motívom

1x pero

5x špagát s pierkami

1x provázok na zavesenie vrecúška s kamienkami označené písmenami

1x miska na kamienky

1x ceruzka

 

Návod:

  1. Z balenia vyberieme všetky jeho části a rozložíme si ich na stôl. Najprv si vezmeme misku, do ktorej vysypeme kamienky a ceruzku, ktorú budeme kamienky naberať.
  2. Ďalej si vezmeme kruh a odlepíme ochrannú fóliu, ktorá je na ňom nalepená, Vždy je lepšie odlepiť len tú čásť, s ktorou budeme pracovať, pretože by mohlo dojsť k znehodnoteniu lepivé části.
  3. V tejto chvíli už jsme pripravení začať lepiť. Kruh je označený jednotlivými písmenami, rovnako tak i vrecúška s kamienkami. Podla těchto písmen spoznáme, aké kamienky kam nalepiť.
  4. Priloženou ceruzkou naberieme kamienok a nalepíme na príslušné miesto. Nakoniec vezeme sáčok s prevázky, na kterých už sú pripevnená pierka, a připevníme ich ku kruhu. Lapač snov je tak hotový, stačí ho len zavesiť!

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť