Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Chcete krásny a neobvyklý doplnok pre svoj domov? Potom je tento námorný kompas ideálnou dekoráciou do obývačky, spálne, pracovne alebo aj na balkón, terasu či verandu.

Kompas má jednoduchý a rustikálny precízne vyrezávaný dutý dizajn s dôrazom na kvalitu a detail.

Práškové lakovanie ozdobného povrchu dodáva dekorácii vysokú trvanlivosť a odolnosť proti korózii. V prípade potreby stačí vyčistiť suchou handričkou.

 

Kompas sa používal na určovanie smeru, preto táto kovová dekorácia v podobe kompasu pomáha človeku nájsť správnu cestu v jeho živote.

Kompas môže symbolizovať aj spoľahlivosť a stabilitu.

Môže tiež symbolizovať, že aj keď vám chvíľu potrvá, kým sa dostanete do cieľa, dostanete sa tam bez ohľadu na všetko.

Predstavuje motiváciu a inšpiráciu. Tento symbol znamená motiváciu pre človeka, ktorý sa cíti stratený, dáva vám pocit nádeje a inšpiruje vás, aby ste nasledovali svoje srdce a svoju správnu cestu.

Kompas predstavuje nezávislosť, preto vám pomáha vyjsť zo zóny pohodlia na neznáme územie.

 

Balenie obsahuje kovovú nástennú dekoráciu s priemerom 28 cm.

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť