Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Zvonkohra je hudobný nástroj, ktorý vydáva rôzne tóny na základe dotyku jednotlivých částí, z kterých je zložený.

Zvuk tónu závisí od materiálu a tvaru – najčastejšie sú vyrábané z kovu alebo dreva. Ide o veľmi rozmanitý hudobný nástroj, preto si vyberie každý.

Zvonkohra sa skladá z hlavnej části – základne, z vrchnej části ktorej vedie špagát na zavesenie. Zo spodnej časti visí zvončeky či trubice a samotné „srdce“ zvonkohry, ktoré prostredníctvom nárazov vydáva požadovaný zvuk.

 

História a význam zvonkohry

Jej vznik spadá už do roka 1100 před naším letopočtom. Zvonkohry boli nádejné v krajine starovekých Číňanov, ktoré podla nich údajne vyháňali zlých duchov a naopak priťahovali duchmi mierumilovné.

Vďaka svetovému obchodu medzi západom a východom sa rozšírili do rôzných kútov světa, vrátané Európy.

 

Zvonkohry majú niekoľko významov. Samotný zvuk môže slúžiť na odháňanie vtáctva alebo z duchovného pohľadu zlé sily. Frekvencia zvuku a tón môžetiež uzdravovať, upokojovať našu myseľ a lepšie hojiť aj rany fyzické.

Kovová část zvonkohry predstavuje radost, jasnosť či zdatnosť.

 

Dôležité je tiež umiestnenie zvonkohry – kovové zvonkohry by mali byť umiestnené do západných, severných alebo severozápadných kútov Vášho domova. V týchto miestach by mal dobře prúdiť vzduch.

Zvonkohra by se nemala vešať napr. Nad pracovný stôl alebo posteľ, ale na také miesto v izbe, kde príliš neprúdi energie. Zvonkohru možno zavesiť aj napríklad do spálne, ale najlepšie do jej rohovej části.

Skvelé miesto pre jej umiestnenie je terasa, balkón alebo iné vonkajšie priestory.

Táto zvonkohra je vyrobená prevažne z kovu. Súčasťou je 5 kovových symbolov mandaly a 3 guličky, ktoré visia na pevných nylonových šnúrkach.

Šnúrky sú ozdobené rôzne farebnými korálkami.

Pre dlhšiu životnosť je lepšie zvonkohru umiestniť na také miesto, na ktorom nebude vystavená priamemu slnečnému žiareniu av prípade daždivého počasia ju uschovať do vnútorných priestorov.

Veľkosť produktu: cca 43 x 9,5 cm

Hmotnosť: cca 250 gramov

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť